Archief

Op 10 maart 2012 werd de eerste Masterclass Zang gehouden in de mooie Padua Kerk aan de Fazantlaan te Eindhoven.
De deelnemers studeerden liederen van Schubert o.l.v. Maria Acda Maas.
Zij werden op piano begeleid door Ben Martin Weijand.
Het aantal toehoorders bedroeg 50.

Hieronder enkele foto's en commentaren van deelnemers en toehoorders.

Ben Martin (links), de deelnemers, Maria Acda (4e van links) en Patricia Smulders (rechts):


R.v.P. Eindhoven:
"Beste Patricia, Hierbij wil ik jullie nog even bedanken voor de heerlijke middag, hij was onvergetelijk. En wat is Maria een fantastische lerares. Het heeft me van het begin tot het eind geboeid. Ons kerkje is ook een geweldige locatie daarvoor. Het wordt jammer genoeg gesloten en dat doet heel veel pijn, maar gelukkig heb ik dit nog mee gemaakt, nogmaals bedankt en groetjes"

Ben Martin en Maria Acda:


T.B. uit Eindhoven:
"Het was geweldig zaterdag. Heel leerzaam en interessant en wat een fantastische docente! Super, echt genoten. Dank je wel voor die goede initiatief. En zo professioneel georganiseerd. Complimenten."

Deelnemer Chantal:
Deelnemer Chris:
Deelnemer Eva:
Deelnemer Herman:
Deelnemer Ingrid:


I. de B. uit Helmond:
"Maria en Ben Martin gaven mij beiden een enorme inspiratie. Ben Martin door zijn weergaloos spel en Maria door haar enorme gedrevenheid, creatieve impulsen en grote dosis humor. Hierdoor had je niet in de gaten voor publiek te staan . De interactie met de toehoorders was de voor deelnemers een toevoeging. De sfeer was ontspannen. De locatie "klonk als een klok". Ik zou zeggen: Je neemt er wat van mee! Een pluim voor Patricia Smulders die alles fantastisch georganiseerd heeft. Zekere voor herhaling vatbaar."